yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık gestaltyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ürkü koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zahmetsiz bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların acil durumlarda emin bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili mevki çabucak bapnın olanaklı olan en az dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

ölçün bir evgin çıkış bapsı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve vesair özellikleri gibi faktörler ederı etkisinde bırakır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler basar önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle mevsuk bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin tarafı sıra opsiyonel olarak hileınan hidrolik grup ile daha sık kullanma sağlamlanabilir.

Ankara Yangın Bapsı koparmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip merak ettikleri bütün mevzular için fen sahibi olabilirler.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yapmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu örgünın derunerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page