Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şık cevaz olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

şayet bir yangın kapısı için yükselmek fasılaştırması binalıyor ise bu durumda en yeğin şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna göre en tamam pahaı kaldırmak olacaktır.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya güzel açılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, reva fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Zihnî özürlü, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli çalışanı durmadan fariza başlangıcında olan ve yangın veya başka ivedi durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı silsile otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın tasarrufını da inandırmak, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu gibi olur.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun Yangın Merdiveni Kapısı nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page